duminică, 15 aprilie 2012

Drob de pui

ingrediente:
500 g ficăței de pui
300 g inimi și pipote de pui
1 piept de pui
2 legături ceapă verde
1legătură pătrunjel
1 legătură mărar
3 ouă crude
4 ouă fierte
pesmet
ulei
sare

piper
mod de preparare:
Se pun la fiert ficatul într-un vas, iar pipotele, inimile și pieptul de pui în alt vas, fiecare cu un praf de sare; cât timp acestea fierb, se curăță, se spală și se toacă foarte mărunt ceapa verde și verdeața. 
După ce au fiert, carnea și organele, se taie mărunt sau se pot da prin mașina de tocat /robot, apoi se amestecă cu ceapa, verdeața, 2 oua crude, sare și piper. Se tapetează tava de cozonac cu ulei și pesmet, se pune jumătate din compoziție, se așază ouăle fierte, apoi se pune restul de compoziție și se dă la cuptor, la foc moderat, pentru 30-40 min.
Se scoate, se unge cu ou bătut și se mai dă la cuptor până se rumenește.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu