duminică, 15 aprilie 2012

Drob de pui

ingrediente:
500 g ficatei de pui
300 g inimi si pipote de pui
1 piept de pui
2 legaturi ceapa verde
1legatura patrunjel
1 legatura marar
3 oua crude
4 oua fierte
pesmet
ulei
sare

piper
mod de preparare:
Se pun la fiert ficatul intr-un vas, iar pipotele, inimile si pieptul de pui in alt vas, cu un praf de sare; cat timp acestea fierb, se curata, se spala si se toaca foarte marunt ceapa verde si verdeata. 
Dupa ce au fiert carnea si maruntaiele, se toaca marunt sau se pot da prin masina de tocat sau robot, apoi se amesteca cu ceapa, verdeata, 2 oua crude, sare si piper. Se tapeteaza tava de cozonac, antiaderenta, cu ulei si pesmet, se pune jumatate din compozitie, se aseaza ouale fierte, apoi se pune restul de compozitie si se da la cuptor la foc moderat 30-40 min.
Se scoate, se unge cu ou batut si se mai da la cuptor pana se rumeneste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu