ingrediente:
300 g faina
180 g unt
120 g zahar
putina sare
zahar pudra
mod de preparare:
Untul, sarea si zaharul se amesteca, apoi se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat omogen care se infasoara in folie alimentara si se da la rece. Dupa doua ore se scoate aluatul din frigider si se intinde intr-o foaie cu o grosime de circa 1,5 cm. Foaia de aluat se aseaza intr-o tava (18cm x 25cm) unsa cu unt, se inteapa din loc in loc cu o furculita si se baga in cuptorul preincalzit pana capata o culoare aurie.
mod de preparare:
Untul, sarea si zaharul se amesteca, apoi se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat omogen care se infasoara in folie alimentara si se da la rece. Dupa doua ore se scoate aluatul din frigider si se intinde intr-o foaie cu o grosime de circa 1,5 cm. Foaia de aluat se aseaza intr-o tava (18cm x 25cm) unsa cu unt, se inteapa din loc in loc cu o furculita si se baga in cuptorul preincalzit pana capata o culoare aurie.
Biscuitul se taie cat este inca cald si se presara cu zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu