ingrediente:
1.5
kg dovlecei, taiati cubulete
2
oua
4
linguri faina
130
g smantana
3
linguri unt
100
g cascaval ras
500
ml lapte
sare
marar
mod
de preparare:
Dovleceii
se spala si, daca sunt mai mari se curata de seminte, apoi se taie
cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.
Faina
se dizolva in putin lapte, se inabusa in 2 linguri de unt, se adauga
restul de lapte amestecand foarte bine pentru a nu se forma cocoloase
si se fierbe circa 5 minute. Apoi se ia de pe foc, se adauga mararul
tocat marunt, ouale, smantana, 50 g cascaval ras, dovleceii fierti si
scursi. Se amesteca pentru uniformizare, se adauga sare dupa gust si
se aseaza compozitia intr-o tava unsa cu unt, se adauga restul de
cascaval ras deasupra si se baga tava la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu