ingrediente:
3 pulpe de pui
1 lamaie
2 cepe
3 catei de usturoi
ulei de masline
150 g masline negre
gghimbir ras
cimbru uscat
busuioc uscat
patrunjel
sare
piper
mod de preparare:
Pulpele se
freaca cu o lingura de ulei, sare, piper, zeama si coaja rasa de
lamaie, ghimbir ras, cimbru uscat, busuioc uscat si se lasa la
marinat 30 minute.
In 2 linguri de ulei
incins se calesc cepele taiate solzisori si usturoiul zdrobit, iar
cand devin translucide se adauga bucatile de pui si se fierb
acoperit, la foc mic circa o ora adaugand cate putina apa calda din
cand in cand. Cu 15 minute inainte sa oprim focul adaugam maslinele.
La final se adauga
verdeata tocata marunt si se potriveste gustul de sare si piper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu