ingrediente:
1 piept de pui
2 morcovi
1 ceapa
1 piept de pui
2 morcovi
1 ceapa
1 ardei
10 ciuperci
1/2 lingurita ghimbir ras
100 g taitei
patrunjel
10 ciuperci
1/2 lingurita ghimbir ras
100 g taitei
patrunjel
mod de preparare:
Legumele si carnea taiate dupa preferinta se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce incep sa fiarba se adauga ghimbirul ras si se lasa la fiert, la foc potrivit, pana cand legumele si carnea sunt fierte, apoi se adauga taiteii si se mai fierbe inca 5 minute.
La final se potriveste gustul de sare, se opreste focul si se adauga verdeata taiata marunt.
Legumele si carnea taiate dupa preferinta se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce incep sa fiarba se adauga ghimbirul ras si se lasa la fiert, la foc potrivit, pana cand legumele si carnea sunt fierte, apoi se adauga taiteii si se mai fierbe inca 5 minute.
La final se potriveste gustul de sare, se opreste focul si se adauga verdeata taiata marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu