ingrediente:
300 g faina
5 oua
100 g unt (margarina)
200 ml lapte
1 praf de copt
150 g zahar
3 banane
zahar pudra pt ornat
mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu faina, praful de copt si lapte, apoi se adauga untul moale si se omogenizeaza compozitia. Bananele se taie rondele subtiri si se adauga in compozitie, amestecand incet pentru a nu se sfarama bucatile de banane. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul si se bat in continuare pana cand acesta se topeste, apoi se amesteca incet in aluatul obtinut mai inainte.
Compozitia se toarna in tava (32x25cm) tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit. Se incearca cu scobitoarea pentru a se verifica cand este gata.
Dupa ce s-au racit se orneaza cu zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu