ingrediente:
1 Kg mazare verde
1 ceapa
2 morcovi
2 linguri de bulion
1 lingurita faina
ulei,
2 linguri de bulion
1 lingurita faina
ulei,
sare, piper
1 legatura marar
mod de preparare:
Ceapa si morcovul se curata, se spala, se taie marunt si se calesc in putin ulei incins. Cand devin sticloase, adaugam mazarea si apa cat sa acoperim legumele si lasam la foc potrivit.
Ceapa si morcovul se curata, se spala, se taie marunt si se calesc in putin ulei incins. Cand devin sticloase, adaugam mazarea si apa cat sa acoperim legumele si lasam la foc potrivit.
Cand legumele au fiert, se adauga bulionul si faina
dizolvata in putina apa si mai lasam pe foc aproximativ 5 minute.
La final potrivim gustul de sare si piper si adaugam
marar tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu