2,1/2 pahare zahar
1 cana lapte
4 oua
4 linguri cacao
1 pachet unt
esenta rom
praf de copt
mod de preparare
Se da in 3-4 clocote zaharul, laptele si cacaua, apoi se adauga untul. Se lasa pe foc pana se topeste untul, apoi se da la rece.
Dupa ce s-a racit se adauga esenta de rom. Din compozitie se opreste 1/3 pahar. In restul compozitiei se adauga unul cate unul galbenusurile, faina treptat, albusurile batute spuma si praful de copt. Compozitia astfel obtinuta se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se baga la cuptorul preincalzit, la foc potrivit. Pentru a verifica daca este gata se incearca cu o scobitoare-daca nu se lipeste nimic de aceasta inseamna ca prajitura este gata. Dupa ce se scoate din cuptor se toarna deasupra compozitia oprita.
Se taie cand se raceste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu