luni, 16 iulie 2012

Mancare de fasole pastai cu aripioare


ingrediente:
1 kg pastai fasole
800 g aripioare de pui
4-5 rosii
1 ceapa
2 morcovi
ulei
4 catei de usturoi
patrunjel
sare
piper
mod de preparare:
Aripioarele se parlesc, se slapa, se curata si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Fasolea se curata, se spala bine si se rupe fiecare pastaie in 2 - 3 bucati.
Se pune la fiert in apa cu sare. Cand s-a inmuiat, se scurge de apa. Ceapa si morcovii, spalati si tocati, se calesc in ulei. Se adauga rosiile oparite, decojite si pasate si se lasa 10 minute, apoi se pun pastaile si usturoiul taiat feliute, aripioarele prajite si se lasa sa mai fiarba pana cand toate legumele sunt fierte.
Se potriveste gustul de sare si piper.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu