ingrediente:
1 1/2 căni de zahar
2 căni de faina
1 praf de copt
1/4 linguriță de sare
1 cană de lapte călduț
1/2 ceașcă de unt topit
2 ouă
esență de vanilie
mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele uscate (zahăr, făină, sare, praf de copt), apoi adăugam laptele, untul topit, ouăle și esența de vanilie.
Amestecăm bine toate ingredientele.
Se toarnă în formele de brioșe, pe care le umplem doar trei sferturi.
Coacem, în cuptorul preîncalzit, și verificăm cu o scobitoare când brioșele sunt făcute.
2 căni de faina
1 praf de copt
1/4 linguriță de sare
1 cană de lapte călduț
1/2 ceașcă de unt topit
2 ouă
esență de vanilie
mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele uscate (zahăr, făină, sare, praf de copt), apoi adăugam laptele, untul topit, ouăle și esența de vanilie.
Amestecăm bine toate ingredientele.
Se toarnă în formele de brioșe, pe care le umplem doar trei sferturi.
Coacem, în cuptorul preîncalzit, și verificăm cu o scobitoare când brioșele sunt făcute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu