ingrediente:
500 g ciuperci champignon
1 ceapa
1 ardei gras
2 morcovi
2 rosii
1 ceapa
1 ardei gras
2 morcovi
2 rosii
2 linguri de orez
leustean
sare, piper
putin ulei
sare, piper
putin ulei
zeama de varza (bors)
mod de preparare:
Se curata si se spala ceapa, ardeiul,
morcovii, se taiate marunt se calesc in putin ulei. Se adauga rosiile taiate
cubulete.
Se umple oala cu apa, iar cand au fiert cam pe trei sferturi, se adauga ciupercile taiate fasii si orezul spalat si se lasa sa fiarba.
Se umple oala cu apa, iar cand au fiert cam pe trei sferturi, se adauga ciupercile taiate fasii si orezul spalat si se lasa sa fiarba.
Adaugam zeama de varza si potrivim de sare si
piper.
Deasupra se pune leustean.
Deasupra se pune leustean.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu