ingrediente
800 g
carne de pui (ciocanale)
4
tulpini de praz (depinde de cat de groase sunt)
2 cepe mari
300 g masline
100 g pasta de rosii
2 cepe mari
300 g masline
100 g pasta de rosii
1
morcov
2 - 3 linguri ulei
1 frunza de dafin
sare, piper
2 - 3 linguri ulei
1 frunza de dafin
sare, piper
mod de preparare:
Spalam
si curatam carnea, o condimentam cu sare si piper si o prajim in uleiul incins,
pana se coloreaza putin.
Cand
puiul este pe jumatate facut il scoatem, iar in uleiul din ramas calim cateva
minute ceapa si prazul taiate marunt, dupa care adaugam morcovul si pasta de rosii.
Lasam sa fiarba la foc potrivit, iar daca este nevoie mai adaugam din cand in
cand apa, pana cand legumele sunt aproape fierte. Punem inapoi puiul sa fiarba
impreuna cu legumele si adaugam foaia de dafin.
Cand
toate sunt fierte, potrivim de sare, piper si adaugam maslinele, si …… gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu